ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ιράν: Επίθεση έξω από τέμενος δέχθηκε ο Καρουμπί


Επίθεση ενώ εξερχόταν από τέμενος στην ανατολική Τεχεράνη δέχθηκε ο Μέχντι Καρουμπί, ένας από τους υποψηφίους στις προεδρικές εκλογές του Ιουνίου και εν συνεχεία στέλεχος της ιρανικής αντιπολίτευσης, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα του κόμματός του.

«Ο Μέχντι Καρουμπί, ο οποίος παρευρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε τελετή πένθους σε τέμενος στην ανατολική Τεχεράνη, δέχθηκε επίθεση από κακοποιούς», τονίζεται στην ιστοσελίδα Sahamnews.org.

«Το όχημά του δέχθηκε επίθεση και το παρμπρίζ του θρυμματίσθηκε. Οι δράστες διέφυγαν όταν επενέβη ο κόσμος», σημειώνει η ιστοσελίδα, χωρίς να διευκρινίζει εάν ο Καρουμπί τραυματίσθηκε.

Νωρίτερα, ο Καρουμπί είχε καταγγείλει το καθεστώς, που «έστειλε μία ομάδα αγρίων να καταστείλει τον κόσμο», αναφερόμενος στην βίαια κατάπνιξη των διαδηλώσεων την Κυριακή από τις δυνάμεις ασφαλείας του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

Επιπλέον, η αστυνομία ερεύνησε σήμερα τα γραφεία του γυναικείου περιοδικού Ιραντόχτ, που διευθύνει η σύζυγος του Καρουμπί, και κατέσχεσαν τους υπολογιστές του, τονίζεται στην ιστοσελίδα της αντιπολίτευσης Advarnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου