ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Επιστροφή με απουσίες στις προπονήσεις οι «πράσινοι»


Έχοντας απολαύσει την οκταήμερη άδεια τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στην Παιανία για την προετοιμασία τους ενόψει Εργοτέλη, αλλά και για να προσαρμοστούν περισσότερο στις απαιτήσεις του Νίκου Νιόπλια.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν είχε στη διάθεση του τους Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Σεμπάστιαν Λέτο, οι οποίοι απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους.

Ο Αργεντινός ήταν αδικαιολόγητα απών καθώς έχασε την πτήση του από την πατρίδα του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει στην πρώτη προπόνηση μετά τη διακοπή, ενώ ο Μοζαμβικανός ως γνωστόν θα απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες ελέω Κόπα Άφρικα, όπου θα συμμετάσχει με την εθνική του ομάδα.

Χαμόγελα για δύο

Ο κ. Νιόπλιας είδε με ευχαρίστηση τους Γιοσού Σαριέγκι και Στέργο Μαρίνο να επιστρέφουν στο πρώτο πρόγραμμα της προπόνησης, όπου αφορούσε τη φυσική κατάσταση. Αμφότεροι δεν πήραν μέρος στο οικογενειακό διπλό για προληπτικούς λόγους και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι λύσεις στην άμυνα στο φετινό ρόστερ είναι λιγοστές και όπως είναι κατανοητό κάθε παίκτης είναι απαραίτητος, ειδικά από τη στιγμή που ο Σεϊταρίδης δεν έχει φτάσει ακόμα τα γνωστά του στάνταρ, ενώ οι σέντερ μπακ έχουν διακυμάνσεις στην απόδοση τους.

«Τρικολόρ» ματιές σε Σισέ

Η αγωνιστική φόρμα του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έχει σκοράρει 13 γκολ μέχρι στιγμής έχει προσελκύσει τα βλέμματα του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Γαλλίας, η οποία ψάχνει τους επιθετικούς που θα πλαισιώσουν τους Ανελκά και Μπενζεμά στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γαλλικά δημοσιεύματα τις προηγούμενες μέρες έκαναν λόγω για σκάουτινγκ ανθρώπων της εθνικής στον επιθετικό του Παναθηναϊκού, τα οποία επιβεβαιώθηκαν και επίσημα από τον Τύπο της χώρας:

«Μέλος του τεχνικού τιμ της Γαλλίας θα δει αγωνιζόμενο τον Σισέ σε έναν ή δύο αγώνες. Ο ένας είναι αυτός του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και ο άλλος εκείνος του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρόμα. Θα τον δουν είτε στο ένα παιχνίδι, είτε στο άλλο, είτε και στα δύο αν κριθεί σκόπιμο».

Ο άνθρωπος που θα παρακολουθήσει τον 28χρονο στράικερ δεν αποκλείεται να είναι ο Ζεράρ Ουγιέ, ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής των «Τρικολόρ» και ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου