ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ειρηνική διαμαρτυρία στα γραφεία της ΑΕΚ


Περίπου 200 φίλοι του Δικεφάλου συγκεντρώθηκαν στην οδό Γράμμου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΑΕΚ και διαδήλωσαν ειρηνικά. Επίθεση με σπρέι και στην εταιρεία των συμφερόντων του πρώην πρόεδρου της ομάδας, Ντέμη Νικολαΐδη.

Γύρω στα 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 18.00 το απόγευμα έξω από τα γραφεία της ομάδας και έδειξαν πως είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον σύλλογο.

Οι φίλοι της ΑΕΚ έκλεισαν και το ένα ρεύμα της Κηφισίας για 15 λεπτά, ενώ με συνθήματα τάχθηκαν υπέρ του Χαράλαμπου Κοζώνη και κατά των μετόχων. Για την ιστορία , δεν έγινε το παραμικρό έκτροπο και η συγκέντρωση έληξε με ειρηνικό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 80 φίλοι της ΑΕΚ πήγαν και στα γραφεία της «Group Eleven» στο Χαλάνδρι. Στην εταιρία των συμφερόντων του Ντέμη Νικολαΐδη φώναξαν συνθήματα κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, ενώ με σπρέι έγραψαν και συνθήματα υπέρ του Κοζώνη και κατά των μετόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου