ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

«Η Ρόμα θα περάσει τον Παναθηναϊκό» αισιοδοξεί ο Μπουρντίσο


Την πεποίθηση ότι η Ρόμα έχει τον τρόπο να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό και θα το κάνει στις προσεχείς διπλές αναμετρήσεις τους για τους «32» του Europa League, εξέφρασε ο Νίκολας Μπουρντίσο. Ο διεθνής Αργεντινός αμυντικός, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Βιετνάμ, «tinthethao.com.vn», έθεσε ως στόχο όχι μόνο τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας, αλλά και την κατάκτηση του τροπάιου.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος καθώς διαθέτει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμμετάσχει πολλές φορές στο Champions League. Όπως και να έχει όμως, η Ρόμα ξέρει τον τρόπο να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.

»Θα δουλέψουμε σκληρά για να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο. Αυτό που περιμένω εγώ και πρέπει να διαβεβαιώσω τους πάντες είναι πως θα δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό».

Αναφορικά με τους στόχους των τζιαλορόσι, είπε: «Στο πρωτάθλημα αναγεννηθήκαμε και ελπίζουμε στο τέλος της σεζόν να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Το Champions League είναι ο στόχος της Ρόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου