ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Αφγανιστάν: Τα δύο τρίτα των Καναδών δεν πιστεύουν πως θα τελειώσει νικηφόρα η επιχείρηση των δυτικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Τα δύο τρίτα των Καναδών κρίνουν πως είναι αδύνατο να λήξει νικηφόρα ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, παρά την επικείμενη αποστολή άλλων 30.000 αμερικανών στρατιωτών, τονίζεται σε σφυγμομέτρηση που δημοσιεύθηκε χθες.

Μόνον το 34% των ερωτηθέντων εκφράζει αντίθετη γνώμη, όπως προκύπτει από την έρευνα της εταιρείας Ipsos Reid για λογαριασμό του εκδοτικού ομίλου Canwest και του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Global National.

Το 66% των 1.038 Καναδών που ερωτήθηκαν δηλώνει πως δεν συμφωνεί με την πεποίθηση πως η ενίσχυση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ «πρόκειται να καταλήξει σε μία στρατιωτική νίκη επί των Ταλιμπάν», τονίζεται στη δημοσκόπηση.

Σε όλες τις περιοχές και επαρχίες της χώρας, ακόμη και στην πλέον συντηρητική δυτική επαρχία της Αλμπέρτα, διάχυτη είναι η αντίληψη στην πλειονότητα των κατοίκων πως μία νίκη της πολυεθνικής δύναμης είναι ανέφικτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου