ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Προκήρυξη των «Πυρήνων της Φωτιάς» για την επίθεση στην Εθνική Ασφαλιστική


Την ευθύνη για τη χθεσινοβραδινή επίθεση στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Νέο Κόσμο αναλαμβάνει με προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο η οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα, ωστόσο, με την αστυνομία, η γνησιότητα της εν λόγω προκήρυξης δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου, όπου στεγάζεται υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Μικρότερης έκτασης είναι οι ζημιές σε παρακείμενα κτίρια και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς η αστυνομία είχε αποκλείσει έγκαιρα την περιοχή μετά από προειδοποιητικό τηλεφώνημα αγνώστου τις 22.46 στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Ειδικοί της αστυνομίας περισυνέλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού, τα οποία εξετάζονται στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για ωρολογιακό μηχανισμό, ενώ χρησιμοποιήθηκε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου