ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Ενισχύονται οι τιμές του πετρελαίου


Μικρή αύξηση καταγράφουν σήμερα οι τιμές του «μαύρου χρυσού», μετά το υψηλό πέντε εβδομάδων που σημείωσαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης, καθώς το ισχυρό δολάριο αντιστάθμιζε τις χαμηλές θερμοκρασίες στις ΗΠΑ και τις εκτιμήσεις για περαιτέρω μείωση των αποθεμάτων αργού.

Το αμερικανικό νόμισμα διατηρείται κοντά στο υψηλό διμήνου έναντι του γιεν, με την προσοχή των επενδυτών να είναι στραμμένη στην πορεία του δολαρίου και στο αν θα συνεχιστεί η άνοδος του τελευταίου μήνα και τη νέα χρονιά.

Στις 12:14 (ώρα Ελλάδος), η τιμή του αμερικανικού ελαφρού αργού ενισχυόταν κατά 21 σεντς στα 78,98 δολάρια το βαρέλι, ενώ στο Λονδίνο η τιμή του πετρελαίου τύπου Brent διαμορφωνόταν στα 77,60 δολάρια το βαρέλι, αυξημένη κατά 28 σεντς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου