ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για Παπαλουκά


Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Θοδωρή Παπαλουκά ήταν αρκετά ευχάριστα και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι σε δράση.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση για τον τραυματισμό του αρχηγού των Πειραιωτών αναφέροντας ότι: «ο Θοδωρής Παπαλουκάς υποβλήθηκε σε λεπτομερή έλεγχο για έντονο άλγος της δεύτερης μετατάρσο φαλαγγικικής άρθρωσης του αριστερού άκρου ποδός.

Ο έλεγχος δεν έδειξε κάταγμα από καταπόνηση αλλά μια απλή μεταταρσαλγία. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Αυτό σημαίνει ότι οι φόβοι για κάταγμα κόπωσης δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Παπαλουκάς θα απουσιάσει από το παιχνίδι με το Περιστέρι την Τρίτη και και σε αυτό απέναντι στην ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.

Η προσδοκία των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να ξεκινήσει προπονήσεις τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και να ενταχθεί σταδιακά στο πρόγραμμα των συμπαικτών του. Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το κρίσιμο ματς με την Εφές Πίλσεν στο ΣΕΦ, άρα υπολογίζεται να αγωνιστεί ξανά με τον Κολοσσό στις 10 Ιανουαρίου.

Υπολογίζεται λοιπόν, ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι σε δυο εβδομάδες, χρονικό διάστημα πολύ συντομότερο από αυτό που υπολογιζόταν αν είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου