ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

F1: Αποκαλύπτει μονοθέσιο η Mercedes


Το νέο της μονοθέσιο αναμένεται να αποκαλύψει μέσα στον Ιανουάριο η Mercedes GP, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου, που αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει στη Στουτγκάρδη.

Μετά την επιβεβαίωση της επιστροφής του Μίκαελ Σουμάχερ στην αγωνιστική δράση, αλλά και του Νίκο Ρόζμπεργκ, η Mercedes κοιτάζει το επόμενο βήμα και αυτό είναι να αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιό της. Σύμφωνα με το γερμανικό Τύπο η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα το πράξει αυτό μέσα στον Ιανουάριο στη Στουτγκάρδη.

Αυτό μπορεί να συμβεί, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες έκαναν λόγο για να παρουσιάσουν όλες μαζί τα μονοθέσιά τους στην Ισπανία. Τέλος, τα ίδια σενάρια θέλουν τον Μίκαελ Σουμάχερ να μπαίνει στο μονοθέσιο της Mercedes στις δεύτερες δοκιμές εξέλιξης, που θα διεξαχθούν στη Χέρεθ στις 10 Φεβρουαρίου, με τον Νίκο Ρόζμπεργκ να έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στις πρώτες, που θα λάβουν χώρα στη Βαλένθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου