ΘΕΜΑ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΕΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ....................


Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΕΛΠΕ: Μείωση 15% στις ετήσιες αποδοχές προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου


Τη μείωση των ετήσιων αποδοχών του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) κατά 15% αποφάσισε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, μετά από πρόταση των ιδίων, δηλαδή των κ.κ. Αναστάσιου Γιαννίτση και Ιωάννη Κωστόπουλου αντίστοιχα.

Στη σημερινή συνέλευση εξελέγησαν επίσης στο ΔΣ οι εκπρόσωποι των μετόχων μειοψηφίας και ορίστηκαν από το Δημόσιο πέντε μέλη του Συμβουλίου στη θέση ισάριθμων μελών που παραιτήθηκαν.

Εκπρόσωποι των μετόχων μειοψηφίας εξελέγησαν οι κ.κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, Διοικητής της ΑΤΕ Bank και Σπυρίδων Παντελιάς, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Τα πέντε μέλη που διορίστηκαν στο ΔΣ από το Δημόσιο είναι οι κ.κ. Δημόκριτος Άμαλλος, οικονομολόγος με ειδίκευση στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στα οικονομικά της ανάπτυξης, στα βιομηχανικά και εργατικά οικονομικά, Αλέξανδρος Κατσιώτης, οικονομολόγος με ειδίκευση στο Marketing, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΓΕΚΑ, Δημήτριος Λάλας, φυσικός και αεροναυπηγός με ειδίκευση σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος, σύμβουλος της Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γεράσιμος Λαχανάς, αρχιτέκτων μηχανικός και Τάσος Μπάνος, νομικός, Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και νομικός συνεργάτης του Υπουργού Οικονομικών.

Το ΔΣ των ΕΛΠΕ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Aναστάσιος Γιαννίτσης Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος, Ιωάννης Κωστόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Αλέξιος Αθανασόπουλος Σύμβουλος, εκπρόσωπος των εργαζομένων, Mη εκτελεστικό Μέλος, Δημόκριτος Άμαλλος Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Θεόδωρος-Αχιλλέας Βάρδας Σύμβουλος, Eκτελεστικό Μέλος, Γεώργιος Καλλιμόπουλος Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Αλέξανδρος Κατσιώτης Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Δημήτριος Λάλας Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Γεράσιμος Λαχανάς Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Αναστάσιος Μπάνος Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος, Παναγιώτης Οφθαλμίδης, Σύμβουλος - εκπρόσωπος των εργαζομένων, Mη Εκτελεστικό Μέλος, Θεόδωρος Πανταλάκης Σύμβουλος - εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας, Mη Εκτελεστικό Μέλος και Σπυρίδων Παντελιάς Σύμβουλος - εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η θητεία όλων των μελών του ΔΣ λήγει στις 14.5.2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου